27. rujan 2019.

Podravka i ove godine okupila više od 3000 svojih umirovljenika i ‘jubilaraca‘  

Podravka fešta 3   

Nastavljajući vrijednu tradiciju dugu više od 40 godina, Podravka je i ove godine organizirala godišnji susret svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažem. Na tradicionalno druženje ispred Tvornice juha i Vegete pozvano je 3013 umirovljenika, bivših zaposlenika Podravke i Belupa te 290 zaposlenika s 30, 35 i 40 godina radnog staža u Grupi Podravka. Većina se i ove godine rado odazvala druženju ispunjenom pjesmom i smijehom te uspomenama na lijepe trenutke tijekom radnog vijeka.

Sve okupljene pozdravio je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke te im zahvalio na doprinosu Podravkinim uspjesima i rezultatima. Istaknuo je kako je Podravka jedinstvena kompanija koja na ovaj način odaje priznanje svim svojim zaposlenicima, a posebno onima koji su svoj cijeli radni vijek poklonili Podravki.

- Hvala vam što ste nam pokazali što znači biti Podravkaš. Da Podravka nije samo radno mjesto već zajedništvo u kojem ste proveli svoje najljepše dane. Hvala vam što ste Podravku učinili velikom, moćnom i respektabilnom, a na nama je da nastavimo u istom smjeru - rekao je Pucar.

U ime bivših zaposlenika Podravke, prisutnima se obratio Adelmo Maričić te rekao da se zahvaljuje Upravi Podravke što njeguje ovu tradiciju i što omogućava da se svake godine druže, vesele i prisjećaju zajedničkih trenutaka. 

- Svi u srcu osjećamo ono što je i predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar rekao nakon svoga povratka u Podravku – 'Jednom Podravkaš, uvijek Podravkaš'. Mislim da svi možemo biti ponosni na ono što je Podravka uvijek bila i što je danas – tvrtka koja ostvaruje velike rezultate, ali i ona koja uvijek na prvo mjesto ističe svoje zaposlenike, kako sadašnje, tako i sve one koji su kroz dugu povijest gradili Podravku - rekao je Maričić .

Veliki broj jubilaraca s dužim radnim stažem potvrđuje kako upravo na ljudima, zadovoljnim i motiviranim zaposlenicima, Grupa Podravka gradi svoju snagu i budućnost.

- Danas je jako malo tvrtki u Hrvatskoj koje se mogu pohvaliti s ovoliko zaposlenika koji slave obljetnice – 30, 35 ili 40 godina radnog staža. To, naravno, puno govori i o svima nama koji slavimo veliki jubilej, ali prije svega o tvrtki u kojoj radimo i kojoj smo tolike godine lojalni. Briga za zaposlene temelj je uspjeha i rezultata koje svih ovih godina ostvaruju Podravka i Belupo - istaknuo je Stjepan Mikulić, predstavnik 'jubilaraca'.