11. listopad 2021.

Međunarodni kongres estetske medicine u Dubrovniku privukao dvostruko više doktora iz cijelog svijeta

 foto Mario Pavlovic - Mili

TAMC je doživio pravi bum jer smo se svi zaželjeli kongresa uživo

The Aesthetic Medicine Congress 2021. u dubrovačkom Hotelu Palace okupio je oko 600 posjetitelja iz cijelog svijeta što je čak dvostruko više nego na posljednjem kongresu 2019.! Međunarodni kongres estetske medicine otvorio je predsjednik kongresa dr. Nikola Milojević sjajnom video promocijom ljepota Hrvatske i poznatih hrvatskih izumitelja, sportaša, umjetnika…, te oduševio liječnike iz cijelog svijeta, navodi se u priopćenju.

– Radim ovaj kongres jer želim promovirati Hrvatsku, našu struku i podijeliti znanje. A volim se našaliti i zato što je i nadimak ove zemlje Lijepa naša. Rekao bi da je lajtmotiv ovogodišnjeg skupa – ponovno zajedno. Svi smo se zaželjeli ovakvih događanja, a Dubrovnik i Hrvatska su mjesto gdje ljudi žele doći. Imali smo 100 posto prijava više nego 2019. i morali smo zatvoriti registracije pet dana prije kongresa. TAMC je doživio pravi bum – kazao je dr. Nikola Milojević i istaknuo kako u Hrvatskoj nema puno lokacija koje bi u budućnosti mogle ugostiti kongres od tisuću i više sudionika.

Najviše estetskih liječnika ove godine osim iz Hrvatske i regije, došlo je iz Poljske, Češke i Rusije, a već tradicionalno tu su i doktori iz Britanije, Irske, Italije, Njemačke, Austrije, Francuske, Nizozemske, Belgije, Grčke, SAD-a…

Na kongresu od 8. do 10. listopada svoje znanje kroz predavanja i zahvate uživo dijele svjetska imena kao Tapan Patel, Peter Prendergast, Sabrina Shah-Desai, Tatjana Pavičić, Malcolm D. Paul, Dimitris Sykianakis, Koenraad De Boulle, David Ecclestone,  Jonathan Sykes i drugi.  Od domaćih stručnjaka predavači su Nikola Milojević, Dinko Kaliterna, Jelena Jakić,  Ognjen Bagatin,  Aleksandar Milenović, Marin Roje, Gordan Lauc i dr. Zanimljivo predavanje o TikTok društvenoj mreži u kontekstu promocije održala je Mirta Miler, influencerica s 9 milijuna pratitelja na toj najbrže rastućoj video platformi.

TAMC 2021 pokriva sve aspekte estetske medicine, a ovogodišnje izdvojene teme su: psihologija u estetskoj medicini, 30. godina primjene botoksa, tretmani područja oko očiju, estetska ginekologija, produljenje života, oblikovanje tijela bez skalpela i 'Postoji li odgovor na celulit?' te PR i marketing s naglaskom na digitalni marketing i društvene mreže.