Korona i biznis
27. svibanj 2020.

cargo-partner pokrenuo odjel za visokotehnološka logistička rješenja

cargo-partner   

Međunarodni Info-logističar osnovao je u sjedištu, u blizini Bečke zračne luke, odjel za visokotehnološka logistička rješenja. Usluge uključuju osiguranu dostavu u vremenskom roku, instalacije, obuke kupaca, te razna specijalizirana rješenja za skladištenje.

S novim visokotehnološkim odjelom, cargo-partner u potpunosti omogućuje “rješenja po mjeri” za niz industrija, uključujući bankarstvo i maloprodaju, trgovinu, medicinsku tehniku, uredsku opremu, telekomunikacije, digitalnu signalizaciju i IT.

Stefan Krauter, izvršni direktor cargo-partnera: „Zahvaljujući našim stručnim  visokotehnološkim logističkim rješenjima kupci se mogu osloniti na potpunu uslugu koja uključuje specijalizirane tehničke uređaje i opremu, kako u transportu, tako i u skladištu. Svjesni smo važnosti i potrebe cjelovitih rješenja, stoga smo za naše klijente osigurali sveobuhvatne industrijske usluge. Za potrebe kupaca u Austriji, prilagodili smo namjenski vozni park i skladišta u skladu sa zahtjevima visokotehnološke logistike. Nakon uspješnog postavljanja kod kuće, planiramo u narednim godinama proširiti visokotehnološka rješenja i na ostale europske zemlje. "

Tehnička distribucija s namjenskim voznim parkom

Zahvaljujući dobro pokrivenoj mreži prometnih čvorišta zajamčena je dostava 24/7 sa standardnom dvočlanom posadom. Isporuka se vrši u zaštitnim rukavicama, a specijalizirane usluge uključuju ugradnju na licu mjesta, obuku kupaca, demontažu i vraćanje rabljenih uređaja. Novi namjenski vozni park za visokotehnološke proizvode u redovnim linijama cestovnog prijevoza i lokalne dostave do vrata, uključuje dvočlanu posadu i kamione s tvrdim stranicama sa svom potrebnom opremom poput električnih penjača za stepenice, teleskopskih dizalica, podloga za raspodjelu tereta, itd.

image
cargo-partner
foto

Skladišni i visoko tehnički servisni centri

U svojim specijaliziranim skladištima i servisnim centrima, cargo-partner nudi sveobuhvatan asortiman usluga za potrebe visokotehnoloških uređaja i opreme. Grijana i čista skladišta uz tehničko osoblje sadrže odvojene zone za skladištenje i manipulaciju robe. Usluge obuhvaćaju u rasponu od komisioniranja pojedinačnih proizvoda i paleta, do pakiranja i drugih usluga s dodanom vrijednošću. Sigurnost je zagarantirana nadzornim kamerama, senzorima kretanja i kontrolom posjetitelja, kao i zaštitnim i protupožarnim sustavom koji pokriva cjelokupno unutarnje i vanjsko područje.

Info-logističar već nekoliko godina pruža prilagođena logistička rješenja za kupce iz raznih industrija širom svijeta. Posljednjih godina cargo-partnerov primarni fokus bio je na automobilima i rezervnim dijelovima, visokotehnološkim i elektroničkim proizvodima, farmaceutskoj industriji, kao i na prehrambenim proizvodima i lako kvarljivoj robi. Osim zračnog, pomorskog, cestovnog i željezničkog prijevoza i skladištenja, cjelovita rješenja za krajnji prijevoz uključuju isporuku do vrata, carinjenje robe i osiguranje prijevoza, kao i sveobuhvatno upravljanje lancem opskrbe uz sofisticirana IT rješenja.